Kalendari

Mbrëmje përkujtimore në përvjetorin e ikjes nga jeta të Agron Bajramit

Shkolla Shqiptare e Vallëzimit në Zvicër, “Shota”, organizon një mbrëmje përkujtimore për Agron Bajramin, themeluesin dhe koreografin e saj, në njëvjetorin e ndarjes së tij nga jeta.

Mbrëmja mbahet më 4 MAJ 2019
NGA ORA 19:00
AULA ZÜRCHERSTRASSE 111 5432 NEUENHOF