AUTOTECH

Motori më i shtrenjtë në botë (video)

Vlerësohet të kushtojë 1.8 milion franga zvicerane, ose 1.79 milion dollarë, është motor unik, i bazuar në stilin “Harley-Davidson Softail Slim”.

Megjithatë, kompania «Bundnerbike» e shndërroi krejtësisht atë në një helikopter. Ky motor mori një ngjyrë blu, për të cilën aplikimi duhej përdorur një teknikë të veçantë. Në fakt, ky motor është pikturuar për herë të parë në argjend, më pastaj edhe me gjashtë shtresa ngjyrë vjollce me një metodë, e cila duhet të mbetet sekret. Motori unik pastaj zbukurohet me 360 ​​diamante. Rezervuari gjithashtu përmban një unazë “diezler” të madhe diamanti që është pjesë e koleksionit «Bucherer Fine Jewelry», përcjell albinfo.ch.

Kompania e këtij motori ka punuar një vit dhe një ekip prej tetë punonjësve kanë investuar më shumë se 2.500 orë për të përfunduar këtë projekt të përbashkët të jashtëzakonshëm.