Mynxyra e shtyllave të Demhasajt dhe pasimi perfekt kundër Cyrihut

Sulmuesi i FCL, Shkelqim Demhasaj (22), ka prekur katër herë shtyllën – dhe kur shënon gol, ai llogaritet si i padrejtë si ajo kundër Cyrihut, shkruan “LZ”.