evente

Në Cyrih, më 2 mars 2024 organizohet mbrëmje, rezervoni vendin tuaj

Program i pasur artistik dhe kulturor; dy ekspozita, një promovim libri dhe bendi i njohur TNT me muzikë live

Më 2 mars 2024, në orën 18:30 ju mirëpresim të bëheni pjesë e eventit ekskluziv që bën bashkë sipërmarrës e personalitete të njohura shqiptare që jetojnë dhe veprojnë në Zvicër.

Shkëmbime idesh, biseda konstruktive, program i pasur artistik dhe kulturor; dy ekspozita, një promovim libri dhe bendi i njohur TNT me muzikë live.

Darka në formë e aperitivit është e përfshirë në biletën hyrëse qe ju rezervoni për të marrë pjesë…

Kjo mbrëmje premton shumë!

Rezervoni vendin tuaj duke klikuar në linkun : https://shorturl.at/ciloG

Më shumë shikoni videon:


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit02 Mars 2024
  • Ora18:30
  • LokacioniTurbinenbrau Restaurant&Bar
  • Data e përfundimit2 Mars 2024 - 0:00