Lajme

Në Uster (ZH) shfaqet drama “Vdekja e Hijshme” nga aktorët e teatrit të Preshevës

Teatri i Preshevës në Zvicër.

“Vdekja e Hijshme” dramë e bazuar në baladën popullore “Hasan Aga dhe Çika Potureshë” do të shfaqet në Uster ZH (Zvicër), nga aktorët e teatrit të Preshevës, shkruan albinfo.ch.

Shfaqja e kësaj drame do të bëhet më datë 09 mars, 2024, të shtunën nga ora 19:00, në Stadthofsaal Uster, Theaterstrasse | 8610 , Uster.

Pa dyshim se ky është edhe një rast i mirë për publikun në Zvicër (Cyrih) për të parë nga afër aktorët e Teatrit të Qytetit të Preshevës , Gjilanit , Mitrovicës.

 

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe teksti që thotë "Teatri i Qytetit Presheve Shfaqe dramën VDEKJA E HIJSHME Në Uster të Zvicres Theaterstrasse 1, 8610 Uster Më datë 09 Mars 2024 Shfaqja fillon në ora 19:00 Pritja mysafirève ora18:00 Bileta 20 CHF SHTEPIAE TEATRI QYTETIT PRESHEVE VDEKJA E HIJSHME MEXHID MEHMETI, REGJISOR/ KASTRIOT SAQIPI ARTAN IBISHI BLERINA VESELI BLERONHEZU HEVZIU RRUSTEMI// VIOLARRUSTEMI// ARLIND FEJZULLAHU BURIMEMINI, SAFETE MUSTAFA BAFTIU HEMALANI HASANI, IBRAHIM EMINE TOSKA DAA AVDIU ELDA ERIM NEXHAT BORIÇI, SADRIU"


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit09 Mars 2024
  • Ora19:00
  • LokacioniStadthofsaal Uster, Theaterstrasse | 8610 , Uster
  • Data e përfundimit9 Mars 2024 - 21:00