Kultura

NESËR, NË SHKODËR, PËRUROHET VËLLIMI POETIK “VRAPO PAS DIELLIT” I KALTRINA HOTIT

Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës dhe Shoqata e Shkrimtarëve e Shkodrës, më nesër, në orën 12, në teatrin “Migjeni” të Shkodrës organizojnë përurimin e vëllimit poetik “Vrapo pas diellit” të poeteshës dhe artistes Kaltrina Hoti nga Plava.

Për veprën flasin studiues e shkrimtarë, kurse vargje të këtij vëllimi deklamojnë aktorët e teatrit “Migjeni”.