Nga 1 shtatori fillon pagesa e pensioneve zvicerane për kosovarët

Duke filluar nga 1 shtatori fillon pagesa e pensioneve për shtetasit e Kosovës që kanë punuar në Zvicër dhe janë kthyer për të jetuar në Kosovë. Për vazhdimin e pagesës, pas 9 vitesh mungese të saj, pati vendosur Parlamenti i Zvicrës para dy muajsh. Ndërsa vendimi i tij për miratimin e marrëveshjes për sigurimet shoqërore … Continue reading Nga 1 shtatori fillon pagesa e pensioneve zvicerane për kosovarët