Kalendari

Nga 5 deri më 7 korrik, vallëzime folklorike të nacionaliteteve në Zvicër

Nga data 5 korrik deri më 7 korrik, në kuadër të takimeve të festës së Cyrihut, do të organizohen vallëzime folklorike shumë nacionaliteteve  jetojnë dhe veprojnë Zvicër. 

Kësaj radhe Shqipërinë dhe Kosovën do ta prezantojë SHKA “DARDANIA” nga Winterthuri, cila vepron tash e 25 vjet përmes këngës dhe valles kombëtare. 

Më 7 korrik do paraqitet dy pjesë, nga ora 12:43-12:55 dhe nga ora 15:31-15:43, nëLindenhof, 8001 Zürich, përcjell albinfo.ch.