Brugg, AG: Nis gjykimi i kosovarit, për vrasjen e gruas dhe kunatës

Ai po përballet me akuzën se ka goditur për vdekje gruan dhe motrën e saj (të dyja nga Shqipëria) në Hausen AG në Janar 2018