‘Një fëmijë me fat’: Nga një i mbijetuar i luftës, në diplomat dhe i diplomuar në Harvard

Në intervistën e tij për albinfo.ch, udhëheqësi i ri i Misionit të Republikës së Kosovës në Cyrih, z. Sami Kastrati flet për punën e tij në këtë mision, sfidat e përfaqësimit të Kosovës këtu, gjendjen e shtetasve të Kosovës në regjionin që e mbulon Konsullata e Cyrihut, etj.