Kalendari

Njoftim për të pame

Njoftojmë të gjithë shokët, miqtë dhe farefisin, se me rastin e ndarjes nga jeta të Babës tonë HOXHE VAXHID EF. MEMETI, hapim të pame, ditën e diele më datën 25.08.2019, duke filluar nga ora 10:00 deri ora 16:00, ju presim për ngushëllime.

E pamja mbahet në këtë adresë: Burrat i presim në “Dialogbereich” (Restoranti) Haus der Religionen, Europaplatz 1 3008 Bern dhe gratë në kafeterinë e xhamisë tonë (adresa është e njëjtë)

Me respekt!

Familja MEMETI

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit25 Gusht 2019
  • Ora10:00
  • LokacioniBern
  • Data e përfundimit25 Gusht 2019 - 16:00