Kalendari

Njoftim për të pame për Mustafë Ibrahimin

Njoftojmë të gjithë shokët, miqtë dhe farefisin, se me rastin e ndarjes nga jeta të Mustafë (Haki) Ibrahimit hapim të pame ditën e diel, më 02 qershor 2024. E pamja mbahet nga ora 10.00 deri në orën 15.00.

Adresa: Restaurant Pizzeria Meierhof-Victoria
Steinigstrasse 1
8956 Killwangen

Familja Ibrahimi nga Përlepnica


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit02 Qershor 2024
  • Ora10:00
  • LokacioniKillwangen (AG)
  • Data e përfundimit2 Qershor 2024 - 15:00