Oficeri dhe inxhinieri shqiptar, në marinën amerikane

Jon Matiani është një i ri shqiptar, i cili punon si oficer dhe inxhinier në marinën amerikane, transmeton albinfo.ch. Në një intervistë ai tregon për familjen e tij, studimet dhe pse zgjodhi jetën ushtarake. Matiani thekson se nga shkolla e mesme është marrë me robotikë dhe aty shfaqi interesin e parë për inxhinierinë.