Lajme

Organizohet takimi me investitorë të diasporës në Kosovë

Në kuadër të “Ditëve të Diasporës 2019”, më 26 korrik, do të mbahet aktiviteti “Takimet tradicionale me investitorë nga Diaspora që kanë investuar në Kosovë”, përcjell albinfo.ch.

Siç njofton Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, qëllimi i këtyre takimeve është njohja e bizneseve mes vete dhe forcimi i bashkëpunimit ndërmjet tyre.

“Po ashtu, në takimet me investitorë nga diaspora do të jepen ide, propozime dhe rekomandime në favor të zhvillimit të bizneseve dhe të vendit; do të ketë debate dhe diskutime rreth sfidave të ndryshme në fushën e investimeve, eksportit dhe biznesit; do të prezantohet platforma DIKOS etj”, thuhet në njoftim.

Bashkatdhetarët e interesuar për më shumë detaje, mund të drejtohen në këtë vegëz.