Parlamenti i Zvicrës miraton Marrëveshjen me Kosovën për Pensionet

Dhoma Nacionale e Parlamentit të Zvicrës posa ka miratuar Marrëveshjen sociale Zvicër Kosovë, me 115 vota pro 60 kundër dhe dy abstenime