Pas seksit me 15-vjeçaren, tre të rinj kërcënohen me dëbim nga Zvicra

Për dy shtetas të Maqedonisë dhe një të Kosovës, të gjithë të lindur në St.Gallen, por pa pasaportë zvicerane kërkohet dëbimi nga vendi, për 5 dhe 7 vite