Kosova

Po afrohet Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2024”

Panairi i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2024” që do të mbahet nga 29-31 maj në “Prishtina Business Center” në Çagllavicë, organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe do të vijë gamë të gjerë të ekspozuesve dhe pjesëmarrësve nga sektorë të ndryshëm të ekonomisë vendore dhe ndërkombëtare.

«Gjatë ditëve të panairit do të organizojmë dhe “Konferencën e investimeve” si side-event dhe takime B2B, ku do të ketë diskutime dhe prezantime nga panelistë/ekspertë të ndryshëm nga kjo fushë», thuhet në njoftim të Odës Ekonomike të Kosovës.

Sipas organizatorëve, pjesëmarrës në panair do të kemi biznese dhe organizata nga Arabia Saudite, Dubai, Gjermania, Zvicra, Finlanda, Maqedonia, Shqipëria, Mali i Zi dhe biznese nga diaspora shqiptare.

VIDEO: https://fb.watch/s5VnC5KVYj/