Policia e Kosovës dhe ajo e Gjermanisë, aksion kundër pastrimit të parave

Policia e Kosovës dhe Policia e Gjermanisë po zhvillojnë një aksion të përbashkët në Prishtinë dhe Ferizaj. Këtë e ka konfirmuar për albinfo.ch zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha. Ai ka bërë të ditur se bëhet fjalë për një operacion policor që ka për gjetjen e dëshmive me qëllim të vërtetimit të veprës penale … Continue reading Policia e Kosovës dhe ajo e Gjermanisë, aksion kundër pastrimit të parave