Lajme

Premiera e filmit “BOMBA” do të shfaqet në Solothurn të Zvicrës

Para disa javësh, në Bellinzono të Kantonit Ticino, në kinemanë Forum, që gjendet përballë stacionit të trenit në Bellinzona, u shfaqet filmi artistik “BOMBA” në regjinë e aktorit JAMES FETAHU, dhe aktorët nga Kosova, të njohur për publikun shqiptar, shkruan albinfo.ch.

Filmi “Bomba” u shfaq edhe para disa javësh edhe në Bernhardzell të Zvicrës para një audiece të gjerë.

Me datë 25 shkurt, (ditë e shtunë), filmi kosovar do të shfaqet edhe në Solothurn të Zvicrës. Vlen të theksohet se të pranishëm janë edhe aktorët e filmit.

Vlen të theksohet se ky film që shfaqet si premierë për Zvicër, trajton ngjarje të vërtetë gjatë luftës në Kosovë.

Detajet mund t` i shihni me poshtë në poster.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm