Dr. Florim Cuculi emërohet shef i kardiologjisë në Spitalin Kantonal të Lucernit

Dy të emëruarit në këtë pozitë të përbashkët: Cuculi dhe Toggweiler kanë bërë emër në fushat e tyre, në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar