Kultura

Promovohet libri “Makth” i Gani Bytyçit

Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Trojet” me seli në Winterthur organizon promovimin e librit “Makth” të autorit Gani Bytyçi.

Referues rreth librit është krijuesi, Shefqet Dibrani.

Me këtë rast do të bëjmë edhe një bashkëbisedim me autorin dhe autorë të tjerë të pranishëm
Do të ketë edhe lexim fragmentesh nga libri dhe ekzekutim në piano

Promovimi bëhët më 14 prill 2018 në Wintertur duke filluar nga ora 19.00

Adresa: Talgutstr 71
8400 Winterthur

Mirë se vini!

Ansambli i Këngëve dhe Valleve ”TROJET“ Winterthur