Qëndresa Sadriu: Artikulli i “Weltwoche”, ofendues ndaj popullatës shqiptare

Qëndresa Sadriu, kandidate për deputete në Parlamentin e Cyrihut, ka reaguar ekskluzivisht për albinfo.ch për fyerjen që u ka bërë revista «Weltwoche» shqiptarëve në një artikull të datës 6 shkurt, “Ëndrra e lagësht e Kosovës”. Po ta lexosh artikullin për të parën herë dhe shpejt, secilit mund t’i duket se vetëm dy këngëtarët shqiptarë po … Continue reading Qëndresa Sadriu: Artikulli i “Weltwoche”, ofendues ndaj popullatës shqiptare