Kalendari

Rrethi Shqiptar-Mejrinas ju fton në një mbrëmje artistike shqiptare

Ditën e shtunë, më 30 qershor 2018
Nën çadrën e MLB,
mbrapa qendrës komerciale në Meyrin
Prej orës 14
byfe
Prej orës 18 e 30
Ushqime tradicionale dhe muzikë të lehtë

Ejani bashkË me miqtë tuaj !

Për më tepër informacion:
076 556 71 64 dhe 076 384 87 91
www.meyrinlesbains.ch

Menu: :
Qofte shqiptare në gril
Dhe Sallatë
Ëmbëlsirë dhe kafe
10.-fr për të rritur, 5.-fr për fëmijë

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit30 Qershor 2018
  • Ora14:00
  • LokacioniMeyrin-GJenevë
  • Data e përfundimit30 Qershor 2018 - 22:00