Kalendari

Rrethi Shqiptaro-Mejrinas, më 1 qershor mban Kuvendin e Punës

Të shtunën, më 1 qershor, në ora 20:00, shoqata Rrethi Shqiptaro-Mejrinas në « Maison Vaudagne”, 16 avenue Vaudagne, 1217 Meyrin, do të mbajë Kuvendin e Punës.

Rendi i ditës për Kuvendin e Punës janë: Miratimi i rendit të ditës dhe PV së Kuvendit nga viti i kaluar, Raport i kryetarit, Raport mbi arkën, Raport i verifikuesve të arkës, Aprovimi i raporteve, Lirimi nga përgjegjësia e Kryesisë, Zgjedhja e Kryetarit/es, anëtarëve të Kryesisët dhe të verifikuesve të arkës dhe Të ndryshme.

Pas Kuvendit do të ofrohet një aperitiv.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit01 Qershor 2019
  • Ora20:00
  • Lokacioni« Maison Vaudagne”, 16 avenue Vaudagne, 1217 Meyrin
  • Data e përfundimit1 Qershor 2019 - 20:00