Shendrit Sadiku: “Definitivisht nuk jap dorëheqjen nga parlamenti”

Juso dhe të Gjelbërit e Rinj kërkojnë që Shendrit Sadiku të heqë dorë nga vendi i tij në Parlamentin e Schaffhausenit. Por, ai nuk pranon ta bëjë këtë nën presion