Kalendari

Shitet banesë në Shkup me mobilje, lagja Emin Duraku në Çair

Banesa 3.5 pjesë, 86 m2, kati 3, gjendet në qendër të Çairit, është shumë cilësore me salon, kuzhinë me trepezari, dy dhoma gjumi, dy ballkona të vegjël si dhe një shupë, me lift të madh, dhe me një vend parkingu para hyrjes.

Apartamenti është me dokumentacion zyrtar, ndodhet në një godinë me ndërtim modern cilësor dhe norma ISO si dhe dhe antisizmike.

Banesa shitet me të gjithë mobiljet, aparatura dhe mjetet e amvisërisë (kuzhinë). Mobiljet janë poashtu moderne dhe cilësore.

Çmimi : EUR 75‘000.00

Për më shumë informata, më kontaktoni në numrin e Zvicrës/viberit në +41 79 706 15 40 ose përmes e-mailit në: [email protected]