Shkencëtarja shqiptare shpërblehet me Çmimin Ndërkombëtar në Neuroshkencë

Edhe për shqiptarët ka shpresë! E kjo shpresë në të shumtën e rasteve vjen nga shqiptarët që jetojnë dhe veprojnë në diasporë. Të shumtë janë ata që kanë suksese në vendet perëndimore apo edhe skandinave. Suksesin e fundit e ka arritur Esi Domi, duke i bërë krenarë të gjithë shqiptarët, shkruan “27.al”. E reja shqiptare … Continue reading Shkencëtarja shqiptare shpërblehet me Çmimin Ndërkombëtar në Neuroshkencë