Shkrimtarja shqiptare në Holandë: Të mos e harrojmë gjuhën shqipe!

Gazetarja, shkrimtarja dhe mësuesja shqiptare Teuta Metra, talentin e saj për shkrim kryesisht e përdor për të shkruar mbi historitë e grave. Ajo ka 15 vjet që merret me gazetari dhe mbi një dekadë që jeton në Holandë, por dashuria për vendin e saj dhe gjuhën shqipe nuk i është zbehur, përkudrazi, ajo bën thirrje … Continue reading Shkrimtarja shqiptare në Holandë: Të mos e harrojmë gjuhën shqipe!