Qendra Shqiptare për Kulturë dhe Integrim – QSHKI

  • Kantoni: Thurgau
  • Qyteti: Kreuzlingen
  • Aktiviteti: Kulturor
  • Tel: 071-680 04 64
  • E-mail: [email protected]
  • Web: www.akiz.ch
  • Adresa: Sonnenwiesenstrasse 25 Postfach 305 8280 Kreuzlingen

> Shoqata tjera