Shqiptarët, të dytët më të refuzuar

Rreth 140 mijë qytetarëve – jo të Bashkimit Evropian – u është mohuar hyrja në vendet e BE-së gjatë vitit 2020 dhe ndër ta, të dytët më të refuzuar janë shqiptarët