evente

Shqipturë prezantohet më 2 mars në Cyrih

Shqipturë, në bashkëpunim me Chapen, do të prezantohet ekskluzivisht në eventin e datës 2 mars 2024, në Cyrih të Zvicrës

Organizatorët e mbrëmjes më 2 mars në Cyrih kanë njoftuar se prezantojnë për herë të parë në Zvicër brandin e njohur Shqipturë dhe artin e saj të veçantë. Bëhet fjalë për brandin e njohur shqiptar që ndërlidh figurat më të rëndësishme shqiptare me artin dhe mishëron në skulptura historinë tonë që nga rrënjët ilire në periudhat më të lavdishme.

«Shqipturë, në bashkëpunim me organizatën  Chapen do të prezantohet ekskluzivisht në eventin e datës 2 mar 2024. Ju ftojmë të bëheni pjesë e eventit dhe të shihni nga afër produktet që Shqipturë trajton», thuhet në njoftim.

Për të rezervuar vendin klikoni në: https://shorturl.at/ciloG

VIDEO: Shqipturë prezantohet në eventin e datës 2 mars në Cyrih


 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit02 Mars 2024
  • Ora18:30
  • LokacioniCyrih
  • Data e përfundimit2 Mars 2024 - 0:00