Kalendari

“Shtegu i sakrificës: I kujtojmë të gjithë!”

KTRA organizon vrapimin ultra-trail me rastin e 20 vjetorit të luftës për çlirimin e Kosovës dhe 10 vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

Gjatësia e shtegut është 100km me 2000m ngjitje përgjatë shtegut.

Ne në KTRA jemi përgjithmonë mirënjohës.
Ne e çmojmë LIRINË tonë, ne jemi për UNITET dhe për SHPRESË që në KOSOVË të ketë një jetë më të mirë.

Me kohë do të ndajmë informatat e nevojshme, për pjesëmarrje në këtë organizim.
——–
KTRA is organizing the Ultra-Trail run on the occasion of the 20th anniversary of the war for the liberation of Kosovo and the 10th anniversary of the declaration of Kosovo’s independence.

“The path of sacrifice: We remember them all!”

The length of the trail is 100km with 2000m climbing along the path.

We at KTRA are forever grateful.

We appreciate our FREEDOM, we are for UNITY and HOPE to have a better life in KOSOVO.

In the meantime we will share the information needed for all interested participants.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit03 Mars 2018
  • Ora16:00
  • LokacioniKosovë
  • Data e përfundimit4 Mars 2018 - 16:00