AUTOTECH

Shumë më tepër vetura elektrike, më pak dizelë

Makina me motorë me djegie ende mbizotërojnë në treg. Regjistrimet e reja të makinave dizelë kanë rënë gjithashtu pothuajse 10 për qind që nga viti 2016 në Zvicër.

Janë shitur rreth 40% më shumë makina elektrike dhe hibride, përcjell albinfo.ch.