AUTOTECH

Si prodhohet një prej veturave më të veçanta

Bugatti Veyron është ndër veturat më të shtrenjtat dhe më të shpejtat në botë.

Gjiganti i themeluar në Francë njihet për prodhimet e tij të veçanta.

Por si prodhohet një veturë e tillë?

Këtë mund ta shihni në videon e mëposhtme: