Kalendari

Zvicër: “Sofra”, eventi për ushqimet tradicionale, mbahet më 5 maj

Shoqata “Studenti” do të organizojë një event të quajtur “Sofra”.

Ky organizim do të mbahet të dielën, më 5 maj.

Vendi i këtij organizimi do të jetë në GZ Grünau, Grünauring 18, 8064 Zürich, duke filluar nga ora 15:00.

Në këtë organizim do të ketë gatime tradicionale.

Shoqata “Studenti” ka thënë: “Jeni si gjithmonë të mirëseardhur të sillni ushqim për rritjen dhe zbukurimin e bufetit”.

“Vitin e kaluar kemi pas shumë Food-Waste. Për të koordinuar pak këtë vit, ju lusim të mbushni listen me poshtë nëse do të sjellni gatime në SOFRA 2019”, thuhet njoftim.

Gjithashtu shoqata ka njoftuar se: “Nëse vini me veturë, ju lutemi mos parkoni te Shtëpia e pleqve, sepse ka shumë mundësi të merrni një dënim. Në rrethinë ka parking”.