Literaturë

Takim me Primo Shllakun dhe Vlora Ademin, në bibliotekën “Pestalozzi”

Në vazhdën e aktiviteteve kulturore që kohëve të fundit  po organizohen në bibliotekën “Pestalozzi”, në Hardau të Cyrihut, më 4 mars mbahet një takim letrar me autorët e njohur: Primo Shllaku nga Shqipëria dhe Vlora Ademi nga Kosova.

Takimi fillon në orën 16.30, e shtunë, 4 mars 2023.