Literaturë

Takim me veprën e Shaip Beqirit

Të shtunën, më 23.10.2021 Shoqata e Krijuesve Shqiptarë në Zvicër organizon një prezantim të veprës letrare dhe publicistike të krijuesit dhe publicistit të njohur, Shaip Beqiri.

Mbrëmja fillon në orën 19.00, në Zentrum 5 në Bernë.

Për veprën letrare dhe publicistike të shkrimtarit Shaip Beqiri, për të cilën do të referojnë Valdet Berisha dhe Xhafer Shatri.
Hyrja, vetëm me certifikatë Covid!


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI