Të rinjtë kosovarë, në vendin e tretë për pasaportë zvicerane

Më së shumti kërkuan pasaportë zvicerane, italianët (255), pasuar nga turqit (65), kosovarët (38), spanjollët (30), maqedonasit (17) dhe portugezët (17)