Të rinjtë shqiptarë e shohin Gjermaninë si shpëtim

Të rinjtë shqiptarë e shohin Gjermaninë si shpëtim, pasi aty besojnë se puna e tyre paguhet dhe vlerësohet më shumë, bëjnë të ditura mediat shqiptare