E-Diaspora

Tubim përkujtimor për Agron Bajramin

Më 6 prill mbahet tubimi komemorativ kushtuar valltarit, koreografit, piktorit dhe atdhetarit Agron Bajrami, i cili kohë më parë u nda nga jeta.

Tubimi, i organizuar nga Shkolla Shqiptare e e Vallëzimit “Shota” në Zvicër, mbahet në Winterhur, Kantoni i Cyrihut dhe fillon në orën 19.00.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit06 Prill 2018
  • Ora19:00
  • LokacioniWinterthur
  • Data e përfundimit30 Mars 2018 - 12:00