Kalendari

Informata për marrëveshjen e re të sigurimeve shoqërore Kosovë-Zvicër

Sot, e hënë, me 2 shtator 2019 në St. Gallen, nga ora 19:30!

Më 1 shtator 2019 hyn në fuqi marrëveshja e re e sigurimeve shoqërore mes Zvicrës dhe Kosovës. Padrejtësia që zgjati për një kohë të gjatë mori fund përfundimisht.

Si duket marrëveshja, si funksionon ajo? Jemi të lumtur që do t’ju informojmë nga dora e parë.

Programi – Historia e Marrëveshjes së Sigurimeve Shoqërore: Arbër Bullakaj, zëvendëskryetar i PSD-së, St. Gallen, parlamentar në Wil.

– Marrëveshja e re e sigurimeve shoqërore dhe debati parlamentar: Barbara Gysi, deputete e Parlamentit nacional nga radhët e PSD-së, Kryetare e Konfederatën e Sindikatave të Kantonit St. Gallen.

– Zbatimi konkret i marrëveshjes: Osman Osmani, Sekretar nacional për Migracion, zëvendëskryetar i migranteve/ëve të PSD-së

– Çështjet juridike: Bettina Surber, deputete kantonale në St. Gallen, avokate në një kancelari të përbashkët.