Kalendari

Turne në futboll “Flums 2019”

Nxënësit e shkollave shqipe të Kantonit të St. Gallenit dhe të Kantonit Argaut do të garojnë në turnirin tradicional të shkollave shqipe.

Turniri mbahet me datën 15. qershor 2019 (E shtunë) në adresën

Sportplatz Banau 8890 Flums.

Turniri fillon në ora 11.30

Pjesëmarrës janë nxënësit e shkollave shqipe të Flums-it, Sargans-it, Melsit, Uznach-it, Rapperswil-Jonës, Gossau-t, Balgach-it, Rebstein-it, Buchs-it,

Neuenhof-it, Spreitenbach-it, Birr-it, Brugg-it, Afoltern-it, Uster-it…

Organizator është Lidhja e Arsimtarëve dhe Prindërve Shqiptarë “Naim Frashëri” në Zvicër.

L.A.P.SH.“N.Frashëri” – SG/AG

Vaxhid Sejdiu

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit15 Qershor 2019
  • Ora11:30
  • LokacioniSportplatz Banau 8890 Flums
  • Data e përfundimit15 Qershor 2019 - 15:00