Kalendari

Turne për Pavarësinë e Kosovës në Gjenevë

Grupi Sportiv FC Kosova Geneve për Pavarësinë e Kosovës do të organizojë turneun tradicional.

Turneu do të mbahet më 2 shkurt dhe pritet të marrin pjesë shumë skuadra, derisa organizatori ka bërë thirrje që të regjistrohen skuadrat e interesuara.

Turneu do të jetë në futboll të vogël dhe tashmë është bërë tradicional.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI