AUTOTECH

UBER paraqet një taksi fluturuese

UBER prezanton konceptin e tij për transportin e udhëtarëve në ajër dhe dëshiron ta realizojë atë deri në vitin 2023, përcjell albinfo.ch.

Të gjitha rrugët janë bllokuar? Zgjidhje ka gjetur Uber për problemin e trafikut. Uber ka paraqitur taksitë e tij fluturuese në Los Angelos.

Teknologjia për të duhet të jetë zhvilluar për dy vjet. Nga 2023 pasagjerët do të kishin zgjedhjen nëse dëshironin të vozisnin rrugëve apo të fluturonin.

http://money.cnn.com/video/technology/future/2018/05/08/uber-air-flying-car-orig.cnnmoney/index.html