Lajme

Ulen çmimet në hekurudhat zvicerane, pasi u liruan nga vendet fqinje

Sistemi austriak i trenave (ÖBB) mund Hekurudhat Federale Zvicerane (SBB) duke ofruar një biletë Gjenevë në Feldkirch (Austri) për më pak se 30 euro.

I njëjti udhëtim me SBB kushton 112 franga, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

ÖBB dhe rrjetet e tjera hekurudhore evropiane ofrojnë rregullisht tarifa më të lira se ato të disponueshme në Zvicër.

SBB pranon se diferenca e çmimeve me homologët e saj fqinjë është e rëndësishme dhe po kërkon të ofrojë çmime konkurruese përmes kanaleve të reja të shpërndarjes në vitin 2023.

Megjithatë, kompania tashmë përjashtoi mundësinë e ofrimit të tarifave të lira si fqinji i saj Gjermania.