Vajza nga Kosova synon të bëhet deputete në Bruksel

Vajza nga Kosova, Qëndresa Gërlica, është kandidate për deputete nga Partia Socialiste në Parlamentin e Brukselit. Ajo u lind më 20 maj të vitit 1992, në Prishtinë, ndërsa u largua nga Kosova në vitin 1994 dhe tani jeton në Belgjikë. Gjatë një interviste për lajmi.net, Gërlica ka treguar arsyet e shpërnguljes së familjes së saj … Continue reading Vajza nga Kosova synon të bëhet deputete në Bruksel