Lajme

Vozit në gjendje të dehur, veturën me 3 rrota

Një burrë është arrestuar pasi kishte vozitur nëpër tunelin Sierre në kantonin Valais me vetëm tri rrota.

Makina u pa për herë të parë në orën 3 të mëngjesit të së dielës. I mungonte rrota e përparme e majtë. 

Dëshmitarët thanë për shtypin se makina kishte dëmtime të tjera në pjesën e përparme dhe shoferi dukej shumë i dehur, përcjell albinfo.ch. 

Policia e Kantonit Valais thotë se makina u kap dhe shoferi u arrestua.  

Ata nuk po japin asnjë informacion të mëtejshëm – por shtuan, ndoshta pa nevojë, se është e paligjshme të ngasësh në rrugë pa goma.