Kalendari

VV, me tubime në Zvicër

Lëvizja Vetëvendosje të shtunën (21 shtator) do të mbajë tubime në Zvicër.

Nga ora 14:30 do të mbajë tubim në Cyrih, Hotel Winkelried, Wettingen AG, Landstrasse 36 5430 Wettingen.

Nga ora 19:30 do të mbajë tubim në Gjenevë, Salle de Sport: Libellules, Route de l’Usine-a-Gaz 16 1219 Chatelaine.

Në këto tubime do të flasin Glauk Konjufca, Tinka Kurti dhe Mentor Hyseni.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit21 Shtator 2019
  • Ora14:30
  • LokacioniHotel Winkelried, Wettingen AG, Landstrasse 36 5430 Wettingen
  • Data e përfundimit21 Shtator 2019 - 21:00