Ambasador

Naim Malaj

Ambasador

Vendlindja : Gjilan

Qyteti ku jeton në Zvicër: Bernë 

 

Profili

Trajnues pë të rritur pranë funksionarëve të Gjenevës, 1998-2008

Asistent social, Hospice General/Gjenevë, 1999-2008

Bashkëpunëtor pranë Kryqit të Kuq/ Gjenevë, 2007- 2008

Bashkëpunëtor pranë OSAR,1998-2008

Asistent/konsulent social, Universiteti popullor Shqiptar, 1996-1999

Gazetar pranë Qendrës për informim të Kosovës, 1992- 1994 

 

Botime

Artikuj të ndryshëm, përkthime, analiza në shtypin zveceran dhe Shqiptar
Bashkëpunëtor në realizimin e disa emisioneve në TSR

 

Përvojat në lidhje me mergimin/Ballkanin

Anëtar i LICRA, Anëtar UPA

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriNaim Malaj
  • Prejardhja:Gjilan-Kosovë
  • Vendi ku vepron:Bernë-Zvicër
  • Profesioni:Ambasador

  WHO’S WHO të tjera