• Të gjitha
 • Shëndetësia
 • Kulturë
 • Sociale
 • Sport
 • Humanitare
 • Politikë
 • Shkencë
 • Ekonomi
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme

  Sociale

 •   

  Shqiptari në Suedi shpëton fqinjin nga flakët

  Një zjarr i rëndë shpërtheu në një bllok banesash në Alby të Suedisë... Më shumë

 •   

  Kriza klimatike, problem jetik

  Kriza klimatike është një nga çështjet më të mëdha të të drejtave të... Më shumë

 •   

  Praktika zvicerane – shumë vende të lira, pak aplikues

  Shifrat në vendet e paplotësuara të praktikës tregojnë vështirësinë e përputhjes së ofertës... Më shumë

 •   

  30 mijë euro për çiftet që bëjnë tre fëmijë

  Qeveria hungareze po iu ofron çifteve të martuara një shpërblim prej 30 mijë... Më shumë

 •  Rifat  Haxhijajt

  Sociologë

  Romani “Jetë e ndalur” i Rifat Haxhijajt botohet edhe në frëngjisht

  Ditë më parë Shtëpia botuese “ L’HARMATTAN” e Parisit, ka botuar romanin “Jetë... Më shumë

 •  Leonita Kurtaj

  Shoqata

  Fytyra e bukur e humanizmit: Leonita Kurtaj

  Leonita ndihmon vullnetarisht në Kryqin e Kuq Gjerman duke shoqëruar refugjatët nga Kosva... Më shumë

 •  Haxhere  Alimi

  Ka themeluar një Qendër edukimi për prindër dhë fëmij

  Të ndihmohen të rinjtë për të zgjedhur profesionin

  Sistemi i edukimit dhe i shkollimit në Zvicër, si duket, nuk është aspak... Më shumë

 •  Ajkuna Ahmetaj

  Frizere

  Ajkuna ndihmon të varfrit me punën e saj vullnetare

  Ajkuna ndihmon të varfrit me punën e saj vullnetare ... Më shumë